Caminant

La participació i la política participativa no és propietat de cap partit, és una manera de fer o entendre les coses diferents al pensament dominant que ens rodeja.

Si he fet aquest pas endavant i he començat a caminar amb totes les conseqüències que comporta és perquè m’ho crec, crec que hem de participar en allò que ens organitza i determina la vida, la política.

Amb el company i amic Carles vàrem intentar (i seguim pensant que són necessàries aquestes iniciatives) obrir un fòrum de debat físic amb L’Eliana Debat, però quan parlem de iniciatives privades correm un risc de tenir problemes privats i altres ocupacions que ens dificulten continuar aquest tipus d’activitats les quals em pareixen molt necessàries i valentes.

Ara tant Carles com jo vàrem decidir participar en un altre mecanisme que tenim al nostre sistema, un partit polític, una organització amb la idea de fer tot allò que estiga en les nostres mans per aconseguir-ho sense cap altra aspiració que transformar aquest poble en un referent de alternatives socialment responsables.

Nosaltres ens sumem i creiem en unes idees que més enllà de la nostra presència física hauria de seguir tractant de portar-se a terme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s